www.car.cz
 

Nové přední pneumatiky stojí podle Vršeckého za nevalnou bilancí v trénincích
     16.7.2009 10:41 - tisková zpráva


David Vršecký věří, že snaha o nalezení ''extra gripu'' bude korunována úspěchem

Hledání extra gripu!

Nové přední pneumatiky stojí podle Davida Vršeckého za letošní nevalnou bilancí závodních speciálům Buggyra v měřených trénincích. David Vršecký ale věří ve světlé zítřky.
Zatímco v loňské sezóně dokázala Buggyra vyhrát v první polovině šampionátu osm z deseti měřených tréninků (pět Bösiger, tři Vršecký), letos se karta v soubojích s MAN zcela obrátila.
Buggyra se zásluhou Vršeckého těšila ze dvou pole position, Bösiger zatím vyšel ve své ještě nedávno parádní disciplíně zcela naprázdno.

"Přední pneumatiky, které byly předepsány pro letošní rok, jsou z tvrdší směsi a proto pomalejší. Zatím se nám nedaří jejich jednorázové využití na jedno rychlé kolo," říká David Vršecký s tím, že na rozdíl od ostatních jezdců dokáže jezdit v ostrém závodě stejné časy jak v prvním, tak posledním kole.

"Pokud se jedná o okruh, na kterém se dá předjíždět, jako je Misano nebo Barcelona, umíme této své výhody využít. Jestliže jedete za Hahnem na úzkém okruhu v Nogaru, jsou vám i o půl sekundy rychlejší časy na kolo k ničemu."

Mistr Evropy je však přesvědčený, že snaha o nalezení "extra gripu" bude v brzké době korunována úspěchem. "S něčím novým, což bych v této chvíli nechtěl rozvádět, přijdeme na Nürburgringu. Auta nebyla prakticky od závodu v Albacete doma, neměli jsme proto možnost testování. Věřím v obrat situace k lepšímu."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Truckerská Barcelona 2009, sobota, foto týmu Buggyra

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose