www.car.cz
 

Truckeři se vrací na nově opravený legendární Nürburgring
     24.7.2009 09:41 - tisková zpráva


O víkendu na novém okruhu!
Částku 258 miliónů euro investovali soukromí investoři do modernizace a rekonstrukce legendárního okruhu Nürburgring, na kterém se již tento víkend pojede šestý podnik mistrovství Evropy tahačů.

Po nedávných závodech monopostů Formule 1 bude víkendové klání tahačů teprve druhou zkouškou po rekonstrukci okruhu. Mistr Evropy David Vršecký je proto před závodem patřičně motivovaný. "Pozorně jsem sledoval závody Formule 1, na kterých se konečně prosadil můj oblíbenec Felipe Massa. Na základě toho, co jsem viděl v televizi, musím před investory i stavbaři smeknout," reagoval David s tím, že Massovo třetí místo by ho o víkendu příliš neuspokojilo.

"Ferrari se teď nachází v mírné krizi, zatímco Buggyra pořád šlape. I když, pokud by nedojel Antonio, tak bych to celkem bral," doplnil David se smíchem.

Podle sportovního ředitele týmu Jana Kalivody je ovšem vysoce pravděpodobné, že si jezdci novinek v okolí okruhu, především impozantní budovy Eifeldrorf Grüne Hölle s obrovskou diskotékou, osmi restauracemi a řadou obchodů příliš neužijí. "Na Nürburgringu se bude v pauzách mezi závody především obchodovat.

Jezdci se proto budou muset věnovat současným i potenciálním sponzorům. Pro obchodníky začne o víkendu nová sezóna," potvrdil Honza, který však zároveň možnost oslav kategoricky nevyloučil. "Pokud by se nám povedlo to, co loni v Mostě, tedy vyhrát všechno, co se vyhrát dá, začal bych o návštěvě diskotéky velmi silně uvažovat."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2009 a opět zlatá Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose