www.car.cz
 

Třetí Pohár konstruktérů pro tým Buggyra se zdá být formalitou.
     31.7.2009 21:02 - tisková zpráva


Buggyra suverénně vede Pohár konstruktérů, třetí zisk prestižní trofeje se zdá být formalitou.

Další triumf na Nürburgringu!
Vynikající individuální výkony Vršeckého s Bösigerem se rovněž plně projevily v soutěži o Pohár konstruktérů. Buggyra suverénně vede, třetí zisk prestižní trofeje se zdá být formalitou.

David s Markusem vybojovali na Nürburgringu 97 bodů, od maximálního možného zisku tak dělilo úspěšnou dvojici pouhých 11 bodů. Na vině této skutečnosti byla především sobotní Bösigerova penalizace v závodě s hendikepem a následovné odstoupení švýcarského jezdce ze závodu.

"Je mi to líto. Dopadlo to stejně jako v Barceloně, kdy jsem se vrátil speciálně kvůli týmové soutěži do závodu. S tím rozdílem, že na Nürburgringu mě nikdo ze závodu nediskvalifikoval," komentoval Bösiger, podle kterého má jeho nepříliš oslnivá forma přece jen alespoň jedno pozitivum.

"Kdybych bodoval stejně jako David, asi bychom v konkurenci dvou týmů MAN a jednoho Renaultu mohli slavit už v Mostě. Někdo by to mohl brát jako znevažování celé soutěže."

Markusova na první pohled přehnaně sebevědomá vyjádření ovšem přesně vyjadřují aktuální situaci. Čtyři závody před koncem vede Buggyra s pohodlným náskokem 212 bodů před týmem Jochena Hahna. Při podobném vývoji soutěže bude po Zolderu nejspíše vymalováno.

"Asi ano. Na Nürburgringu jsme se konečně pořádně rozjeli. Navíc nás čeká více než měsíc dlouhá pauza, v jejímž průběhu můžeme zapracovat na dalším zrychlení. Už se těším na pohár," souhlasí s optimistickou prognózou Vršecký.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v neděli na Nurburgringu opět úspěšná, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose