www.car.cz
 

Trucker Markus Bösiger před Mostem svůj boj o titul nevzdává!
     12.8.2009 00:11 - tisková zpráva


Markus titul nevzdává!

Cyklistika, relaxace a menší porce byznysu, než obvykle. Takto vypadá příprava jezdce Nutred Racing Teamu Markuse Bösigera na závod v Mostě.

Švýcarský mistr Evropy z roku 2007 je po šesti závodech letošního mistrovství Evropy třetí s nemalou ztrátou na vedoucího Albaceteho a stájového druha Vršeckého. Boj o titul však zatím nevzdává.

"V každém závodě se jede o 60 bodů. Kromě toho měl Antonio druhou polovinu loňské sezóny slabší. Největším adeptem na zisk titulu je sice David, mistrovské ambice mě ale neopustily," vzkazuje Markus soupeřům. Své sebevědomí může opřít i o skutečnost, že v Mostě, Zolderu a Le Mans dokázal v posledních dvou letech vždy zvítězit.

"Je to pravda, ale teď závodění moc neřeším. Mario udělal velmi správně, když rozhodl, že po šesti závodech v rychlém sledu nám všem prospěje, když si od aut a závodění odpočineme."

Své současné postavení nechce Markus příliš komentovat, neboť zastává názor, že na analýzy je čas po sezóně. "Závodění není jenom o číslech a statistikách, ale taky o osobních pocitech. I když to může na první pohled vypadat, že se mi nedaří, nemyslím si, že letos jezdím špatně. Taky z tohoto důvodu věřím v obrat k lepšímu."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v neděli na Nurburgringu opět úspěšná, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose