www.car.cz
 

Závod roku na domácím okruhu se kvapem blíží. Vršecký je odpočatý !!
     20.8.2009 00:30 - tisková zpráva


Odpočatý Vršecký!

Závod roku na domácím okruhu v Mostě se kvapem blíží. Úřadující mistr Evropy David Vršecký je stejně, jako zbytek týmu po dovolené a na takřka domácí okruh se hodně těší.

Použijeme-li tenisovou terminologii, obhajuje David v Mostě loňských 54 bodů, což se zároveň rovná jeho osobnímu maximu. "Letos se jedou závody s hendikepem, takže to bude složitější. Na druhou stranu, pokud chci obhájit titul, což je stále mým cílem, budu muset udělat přes padesát bodů. Takže uvidíme," potvrdil David, který strávil čas dovolené jako vždy velmi aktivně.

"Relaxoval jsem vleže u televize a ve Stráži pod Ralskem, kde jsem se věnoval vodním lyžím. Úchvatná záležitost. Snad mi to vedení jako přehnaně adrenalinovou zábavu nezakáže."

V průběhu dovolené zastihla Davida zvěst o možné vyplacení Kimiho Räikonnena ze smlouvy u Ferrari a jeho nahrazení Fernandem Alonsem, který rozhodně nepatří do kategorie jeho oblíbených jezdců. "Asi zavolám Felipemu, co říká na to, že by měl příští rok jezdit s Alonsem," řekl David se smíchem.

"Skutečně jsem ho nikdy moc nemusel, nicméně po tom, co dokázal v loňské sezóně s nevalným vozem Renault, si to u mě vyžehlil."

Do konce týdne plánuje David testování na letišti v Panenském Týnci. "Vzhledem k tomu, že jsem tam v prosinci vytvořil světový rychlostní rekord, mám k letišti velmi kladný vztah. Chci si jen potvrdit, že auto je v pohodě. Takové testování jistoty," prohlásil na závěr.

Buggyra

PS. Nepřehlédnětě naši soutěž o vstupenky !!!


 
 
Fotogalerie:   KM racing v Austrálii 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose