www.car.cz
 

David Vršecký testuje před Mostem obě auta
     27.8.2009 15:05 - tisková zpráva


Není kam spěchat!

Přestože se závod v Mostě jeví z hlediska Markuse Bösigera jako klíčový, nedorazí švýcarský jezdec po dohodě s vedením týmu na dnešní testování na letišti v Panenském Týnci. Na této skutečnosti však neshledává nic neobvyklého.

"Není kam spěchat," zněla první Markusova vcelku pobavená reakce. "Bavil jsem se v pondělí s Davidem, který je natolik natěšený, že v pohodě zvládne projet obě auta. Příjezd do Mostu plánuji na čtvrtek odpoledne. Dohodli jsme se s Mariem, že to bude zcela dostačující."

Mistr Evropy z roku 2007 a úřadující šampión se rovněž zrovna neztotožňuje s tvrzením, podle kterého je pro něj závod v Mostě klíčovým. "Vzhledem k neexistenci závodu ve Švýcarsku má pro ně každý závod stejnou důležitost. Na druhou stranu mám ale samozřejmě jasno v tom, že pro týmové vedení má úspěch na domácí půdě dvojnásobnou hodnotu," uvedl Markus s tím, že udělá všechno pro nejlepší výsledek.

V takovém případě ale neví, jak velkou radost bude mít z jeho výsledků David Vršecký. "Vlastně poprvé v barvách Buggyry nebudu v Mostě přímo ve hře o titul. Ačkoli jsem si přílišný tlak nikdy nepřipouštěl, jedná se o změnu k lepšímu. Na druhou stranu je na motoristickém sportu krásné to, že se věci rychle mění. Stačí se podívat na letošní průběh šampionátu Formule 1."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Testy Loprais týmu na Hedvábnou stezku 2009, foto týmu M. Loprais

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose