www.car.cz
 

Buggyra připravena! Truckerský víkend v Mostě začíná !!
     28.8.2009 09:35 - tisková zpráva


Buggyra připravena!

Testováním na letišti v Panenském Týnci skončila včera odpoledne poslední fáze přípravy týmu Buggyra International Racing System na víkendový závod v Mostě.
Role testovacího jezdce se již tradičně zhostil David Vršecký, který více než dvě hodiny proháněl po letištní ploše oba závodní speciály.
 
"Absolutní spokojenost. I známý perfekcionista Mario Kress musel uznat, že jsme nenarazili na sebemenší problém. Pokud pomineme výměnu jedné pojistky," řekl po dojezdu evidentně spokojený Vršecký.

Vzhledem k tomu, že v průběhu testování zapršelo, mohl David prověřit obě Buggyry v rozdílných klimatických podmínkách. Podle jeho slov bylo z každého odjetého metru patrné, že vozy omládly.
 
"Před testováním jsme se dohodli, že pojedu poněkud ostřeji, než bývá zvykem. Prakticky všechno podstatné jsme vyměnili, zátěžový test dopadl velmi dobře."

O průběhu a výsledcích testování byl večer telefonicky informován Markus Bösiger. "Dostal jsem nějaká data, všechno se zdá být v absolutní pohodě. Večer máme krátkou poradu s Mariem a Davidem, pak se přeladím na závodnickou vlnu," prohlásil Markus, jehož příjezd do Mostu je naplánován na dnešní odpoledne.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2009 a opět zlatá Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose