www.car.cz
 

Markus Altenstrasser z Frankieho týmu jižv tréninku v Mostě skončil daleko mimo trať
     29.8.2009 20:44 - tisková zpráva


Hodně divoký úvod v truckerském Mostě ! Skok daleký přes svodidla ...

Hodně divoký úvod!


Hodně vzrušení přinesl hned první volný trénink víkendové truckové Velké ceny České republiky, která se koná již tradičně v Mostě. Hrdinou proti své vůli se stal rakouský jezdec Markus Altenstrasser.

Začněme však výsledky. V prvním volném tréninku zajel nejrychlejší čas David Vršecký před Jochenem Hahnem a Markusem Bösigerem. Vedoucí muž průběžného pořadí Antonio Albacete se musel spokojit se čtvrtým místem. Pátý dojel Frankie Vojtíšek.

"Prakticky se jen potvrdilo to, co jsem řekl po testování v Panenském Týnci. Auto fungovalo bezchybně, jsem velmi spokojený," řekl David po konci volného tréninku.

Nutno podotknout, že tento zůstal nedokončený. Na jeho konci totiž těžce havaroval Markus Altenstrasser z týmu Frankie Vojtíška. "Od rozbití se Manuela Gozala v sezóně 2006 jsem podobnou bouračku neviděl," komentoval Markus Bösiger. "Nemám ale v této chvíli žádné informace a vůbec nehodlám nad ničím spekulovat. Jenom doufám, že všechno dobře dopadne a Markus se brzo vrátí."

 

Buggyra

PS: brzy na našich stránkách najdete i fotky z uvedeného karambolu a samozřejmě i z obou  závodních dní !!


 
 
Fotogalerie:   TK Czech Dakar teamu mezi Hummery před Hedvábnou stezkou 2009, foto K. Kolečko

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose