www.car.cz
 

Mechanici Buggyry již na cestě do belgického Zolderu i s dávkou plastů navíc
     9.9.2009 11:28 - tisková zpráva


Mechanici vyráží do Zolderu!

Zítra v časných ranních hodinách vyráží mechanici týmu Buggyra International Racing System do dějiště konání již osmého závodu letošního EP tahačů v belgickém Zolderu.
Vzhledem k tomu, že z Belgie následuje přesun do francouzského Le Mans, přibude k tradičním soupravám ještě jeden vůz. "Zolder je hodně "kontaktní" okruh, proto povezeme navíc plasty a dvojnásobný počet veškerých náhradních dílů.

Kromě toho vybudujeme na německo-francouzských hranicích logistický sklad, ze kterého budeme v případě potřeby zásobovat náhradními díly kluky v Le Mans," prozradil šéf logistiky Petr Marek s tím, že podobně katastrofická situace by sice nastat neměla, stejně tak je ovšem nezbytné počítat se všemi variantami.

Pouhý týden mezi závody v Zolderu a Le Mans byl rovněž příčinou "zvýšených bezpečnostních opatření". "Přestože se prakticky do včerejška dělalo na autě Markuse Bösigera, které přijelo z Mostu v dezolátním stavu, každý díl obou speciálů byl podroben mimořádné kontrole," smál se technický ředitel Mario Kress, který pevně věří, že i letos bude v Zolderu pokračovat tradice let minulých.

"David včera hovořil o Lausitzu 2002. Ještě předtím se ale jelo v Zolderu. Gerd přijel do Belgie se ztrátou 21 bodů na Harriho. Navíc se v té době jel ve třídě SRT v průběhu víkendu pouze jeden pohárový závod, maximální víkendový zisk tak činil jenom třicet bodů.

Nakonec Gerd v Zolderu vyhrál svůj vůbec první závod na Buggyře a odrazil se k titulu."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Czech Truck Prix Most 2009 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose