www.car.cz
 

V belgickém Zolderu David Vršecký podruhé zlatý !!
     13.9.2009 16:00 - tisková zpráva


Bravo Davide!

Vítězství způsobem start cíl vybojoval v celkově třetím pohárovém závodě v belgickém Zolderu David Vršecký. Druhý dojel Albacete, třetí Hahn. Markus Bösiger odstupil po problémech s levou zadní pneumatikou v pátém kole.
 
Na rozdíl od včerejška startoval David do závodu z druhé pozice, nad jeho síly se ukázal být v měřené dvacetiminutovce Antonio Albacete. Na startu ovšem nedal David španělskému sokovi sebemenší šanci a šel do čela. "Nemyslím si, že by Antonio zaspal. Prostě jsem odstartoval hodně dobře," smál se Vršecký v cíli. Jak však vzápětí konstatoval, rozhodně se nejednalo o snadné vítězství. "Prakticky celou dobu jsem měl Antonia v zádech. Podle mých informací jenom v devátém kole přesáhl můj náskok jednu sekundu. Přesto jsem o vítězství nepochyboval."

Přestože David stáhnul náskok Albaceteho na pouhých devět bodů, odmítá před závodem s hendikepem jakékoli prognózy. "Včerejšek jasně ukázal, jak umí být závody s hendikepem zrádné. Pojedu tak, jak nejlépe umím. Snad to bude stačit."

Markus Bösiger slušně odstartoval, do pátého kola se držel na čtvrtém místě. Poté musel odstoupit kvůli defektu levé pneumatiky. V celkové kvalifikaci se pak před něj dostal Jochen Hahn.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Okruhové trucky v Zolderu 2009 - neděle, foto týmu Buggyra

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose