www.car.cz
 

Frankie team má po Zolderu 2009 oba jezdce v TOP desítce
     14.9.2009 22:17 - tisková zpráva


Markus Altenstrasser je po Zolderu celkově na sedmém místě a Frankie na devátém.

Nedělní závody - Zolder

I dnes se Frankie Truck Racing Teamu dařilo. Sice měřený trénink na to moc nevypadal, ale v závodě si Frankie i Markus spravili chuť. V prvním nedělním závodě se Markus starujicí z deváté pozice probojoval postupně během závodu až na krásné sedmé místo, což mu zajistilo start do druhého závodu z první řady. Frankie startoval až ze třináctého místa, a také se prodíral závodním polem až na konečné osmé místo za Markuse, což mu též zajistilo start do druhého závodu z první řady.

Po startu druhého závodu se ujal vedení v závodě Frankie a Markus jel na třetím místě. Postupem závodu se však Markus propadl až na konečnou bodovanou osmou příčku. Frankiemu se dařilo lépe, sice se postupem závodu propadl o tři příčky dozadu, ale konečné čtvrté místo je krásné a hlavně po smůle z Mostu si Frankie i Markus vylepšili náladu.

Markus je po závodech v Zolderu celkově na sedmém místě a Frankie na místě devátém. V teamech jsme získali dvě třetí místa a jsme na třetí pozici. Další závody nás čekají hned příští víkend na francouzském okruhu Le Mans. Team zůstává v Zolderu až do středy, aby mohli mechanici pod vedením šef mechanika Jiřího Bartoše udělat potřebný servis obou závodních speciálů.

Ve středu vyjedou směr Le Mans, kde začne vše nanovo, počínaje stavbou potřebného zázemí a důkladnou přípravou pro další náročný závod na domácí půdě našeho hlavního partnera Renault Trucks France.

Frankie team


 
 
Fotogalerie:   Czech Truck Prix Most 2009 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose