www.car.cz
 

Velká truckerská stíhačka mistra Evropy Davida Vršeckého vyvrcholí o víkendu
     1.10.2009 08:05 - tisková zpráva


Velká stíhačka mistra Davida! Albacete – Vršecký 159 : 125. Přesně takto vypadal bodový stav po třetím podniku letošního truckového šampionátu v Albacete, po kterém David ztrácel na svého španělského soka 34 bodů.

Před posledním závodem sezóny v Jaramě je však všechno jinak. Před víkendovým vyvrcholením mistrovství Evropy proto nebude určitě od věci přiblížit si ve zkratce Davidovu stíhací jízdu, ze které rezultoval současný bodový stav. V Nogaru vyzněl souboj Vršecký versus Albacete 52:44. Rozhodující roli sehrál Davidův zisk 35 bodů v plnohodnotně bodovaných závodech.

Poté se truckeři přesunuli do Barcelony. Na oblíbeném okruhu porazil David Antonia 50:46. O svém vítězství rozhodl v sobotu, kdy svého soupeře porazil o šest bodů. Rovněž další závod na Nürburgringu vyzněl ve prospěch obhájce titulu, tentokrát v poměru 52:40. Chleba se lámal v neděli, kdy v úvodním pohárovém závodě prohrál Antonio s Davidem o deset bodů. Prvního triumfu po sérii tří proher se dočkal Albacete v Mostě, kde porazil Davida 53:52.

Našemu jezdci nestačila ani tři vítězství v pohárových závodech, nakonec rozhodlo jediné "zaváhání" v podobě třetího místa v úvodním pohárovém závodě druhého dne závodního víkendu. V Zolderu kraloval opět Vršecký, který se vypořádal s Albacetem v poměru 54:39 a srovnal celkový bodový stav.

Rozhodla první nula sezóny na Albaceteho kontě v nedělním závodě s hendikepem. V nastoupeném trendu pokračoval Vršecký i v Le Mans, na slavném okruhu porazil Albaceteho 58:48. Základ svému úspěchu položil David triumfy v obou plnohodnotně bodovaných závodech.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Le Mans 2009 - neděle a naše Buggyry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose