www.car.cz
 

Staronový mistr Evropy David Vršecký v neděli v úvodním klání stříbrný
     4.10.2009 15:38 - tisková zpráva


Stříbrný David!

Druhé místo dnes vybojoval v úvodním pohárovém závodě na okruhu v Jaramě David Vršecký. Nad síly staronového mistra Evropy byl pouze Antonio Albacete!

Po druhém místě z měřeného tréninku vyrazil Vršecký do pohárového závodu z první řady, ve které byl jeho partnerem Antonio Albacete. Úvod závodu však vyšel podstatně lépe evropskému šampiónovi.

"Po startu jsem nechápal, jak může jezdec Albaceteho kalibru dělat tak hrubé chyby. Prostě zaspal," řekl David o úvodu závodu. Z vedení v něm se však těšil pouhé kolo, před návštěvou sto tisíc diváků šel do čela Albacete.

"Vzdávám hold španělským fanouškům, kteří to po včerejšku nezabalili a přišli Antonia povzbudit. Bylo na něm vidět, jak moc chtěl vyhrát. Nechtěl jsem mít v zádech dvanáct kol jezdce, který je schopen poslat soupeře do svodidel, tak, jako tomu bylo včera. S druhým místem jsem spokojený."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Le Mans 2009- sobota a naše Buggyry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose