www.car.cz
 

Omlácené Buggyry dorazily z Finska zpět do Roudnice
     tisková zpráva


Včera večer dorazily do Roudnice závodní speciály Davida Vršeckého a Ludovica Faura. Je vcelku pochopitelné, že se vzhledem k průběhu závodu v Alastaro staly objektem zájmu mechaniků. „Velmi rád bych viděl pány z FIA, kteří neuznali náš protest,“ řekl vzápětí po bližším se seznámení se zadní částí Davidova vozu šéf logistiky Petr Marek.
 
„Markus ji musel Davidovi nasadit hodně natvrdo, zadní rám je prakticky celý ohnutý. Nechci šířit poplašné zprávy, ale nevylučuji možnou výměnu šasi.“ Podle tvrzení Petra Marka bude zvýšená pozornost rovněž věnována brzdám, přesněji řečeno důvodům potíží, které v Alastaro notně přibrzdily Vršeckého s Faurem.
 
„Vědělo se, že Alastaro dává brzdám zabrat, před závodem jsme jim věnovali zvýšenou pozornost, přesto měli oba naši jezdci problémy. Musíme zjistit jejich příčinu.“ Vzhledem k současnému vývoji situace, kdy je ohrožen zisk titulu ve třídě SRT je pak pochopitelné, že se před závodem v Mostě, který se pojede poslední srpnový víkend bude tým věnovat testování.
 
Vysílací časy z 6. závodu EP tahačů – Alastaro, Finsko
Reportáž z šestého podniku seriálu Evropského poháru tahačů, po jehož absolvování se pilot David Vršecký posunul na druhé místo v průběžném pořadí, vysílá Česká televize v následujících termínech:

Svět motorů
Premiéra ČT2 10.08. 19:15 hod.
Repríza ČT1 11.08. 01:20 hod.
Repríza ČT1 15.08. 05:50 hod.
 
buggyra

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose