www.car.cz
 

Buggyra: největším problémem je nyní nemožnost testování
     12.1.2010 13:25 - tisková zpráva


S testováním v lednu se nepočítá!

Dnes ráno zahájilo roudnické Buggyra Technology Centrum novou sezónu 2010. A nikdo nepochybuje o tom, že se bude opět jednat o sezónu vítěznou.
Šéf logistiky Petr Marek přivítal své hochy v plné síle, po krátké poradě ohledně nejbližších cílů byly zahájeny práce na výrobě nového závodního speciálu pro sezónu 2010. "Tento týden bude kontrolní.

V laboratoři se vrátíme k věcem, které jsme dokončili loni před nástupem na dovolenou. Dnes odpoledne máme jednání s Davidem a Robinem Dolejšem, kteří minulý týden dělali na některých vylepšeních," potvrdil Petr Marek. "Zatím vcelku pochopitelně nebudeme poskytovat žádné informace, nicméně věci jdou lépe, než jsme si doposud představovali. Na druhé straně v sobě ale krotíme přehnaný optimismus. Z praxe víme, že se může vždy objevit nějaký problém."

Tím v současné době největším je nepochybně nemožnost testování. Přestože týmový management komunikuje s vedením několika okruhů, výsledky se zatím nedostavují. "Je to těžké. Evropa je teď pod sněhem, nikdo neví, co bude za dva týdny. Proto nelze dost dobře objednat s předstihem okruh. V průběhu ledna zatím s testováním nepočítáme."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010 - 7. etapa a den volna objektivem fotografů CDT

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose