www.car.cz
 

Druhý jezdec do Buggyry zatím neznámý !
     22.1.2010 10:51 - tisková zpráva


Druhý jezdec neznámou!

Přestože se leden přehoupl do své druhé poloviny, zůstává jméno druhého jezdce, který bude hájit s Davidem Vršeckým v této sezóně barvy Buggyry, stále velkou neznámou.
Týmové vedení tato skutečnost nikterak netrápí, na informace ohledně výběru druhého jezdce je uvaleno embargo. Snad jen tolik, že se podle sportovního ředitele Jana Kalivody nebude jednat o takový šok, jako když v lednu 2007 nahradil Markus Bosiger dosavadní týmovou ikonu Gerda Körbera.

"Abych pravdu řekl, nechápu, proč je kolem druhého jezdce tolik povyku. Podle mého názoru je podstatně důležitější, že máme podepsanou smlouvu s nejlepším truckerem současnosti Davidem Vršeckým," reagoval Honza na veškeré spekulace. "V roce 2006 přišel Markus Östreich do týmu Euroline pár týdnů před začátkem šampionátu a nevedl si vůbec špatně."

Stejně tak je v klidu David Vršecký, který byl, je a ještě pár měsíců bude zcela pracovně vytížen stavbou nového závodního speciálu. "V minulosti jsem ukázal, že nemám problém vyjít s nikým. Navíc teď jsem zase mistr, takže se nový jezdec, případně Markus mají na co těšit," řekl Vršecký se smíchem. Skutečnost, že se nový jezdec nebude podílet na vývoji vozu, Davidovi rovněž nevadí.

"Nemyslím si, že v současné době existuje někdo, kdo toho ví o Buggyře tolik, co já. Nicméně potenciální druhý jezdec může být v pohodě. Čeká ho to, co Markuse před třemi lety. Dostane do rukou auto, v jakém ještě neseděl."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra a David Vršecký v nedělní Jaramě 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose