www.car.cz
 

Na obzoru další změny pravidel u okruhových truckerů !
     4.2.2010 13:16 - tisková zpráva


Nic proti novinkám!

Přestože truckový šampionát 2010 začíná v Misanu až na konci května, hovoří se již dnes o dalších změnách pravidel, které by měly oživit klání nejrychlejších truckerů starého kontinentu.

Podle nových, nutno říci, že zatím neověřených informací, by měl být měřený trénink rozdělený na dvě části. V té první by si to mezi sebou rozdali všichni jezdci dohromady, ve druhé by o pole position bojovala nejlepší desítka jezdců. "Je o mě známo, že nemám problém s akceptováním změn. Takže nic proti novinkám," reagoval na možnou změnu pravidel David Vršecký s tím, že k rozsáhlejšímu rozboru ovšem nemá patřičné informace.

"Budou se počítat časy dosažené v první části? Budou všichni jezdci staženi do v jeden moment do boxů, ze kterých vyrazí jen deset nejrychlejších? Na základě jakého klíče budou jednotliví jezdci vyrážet na trať? Každopádně, ať padne jakékoli rozhodnutí v mezích zdravého rozumu, nemám problém s jeho akceptováním. Loňský rok ukázal, že ať jsou pravidla jakákoli, stejně vyhraje ten nejlepší."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010- atmosféra u Loprais týmu po smolném odstoupení, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose