www.car.cz
 

David Vršecký vysledek hokejistů se Slovenskem tipnul zcela přesně !
     18.2.2010 08:35 - tisková zpráva


Buggyra věří v úspěch!

Zítra ráno začne zápasem se Slovenskem olympiáda ve Vancouveru i pro naše hokejisty. Buggyra věří pochopitelně v úspěch našich barev!
Vzhledem k tomu, že konec zápasu může kolidovat se začátkem pracovní doby v BTC, hodlá šéf týmové logistiky Petr Marek učinit výjimku. "Kluci mohou dorazit do práce po hokeji.

Musím se podívat na program her, jsem připraven udělat další výjimky v případě zápasu s Rusy, čtvrtfinále a semifinále. Finále se hraje tuším v neděli ráno, takže se sejdeme ráno v práci, podíváme se na zápas a po jeho konci vyrazíme společně slavit," říká Petr Marek, který má o průběhu a výsledku zítřejšího utkání jasno. "Kluci se budou sehrávat, takže vyhrajeme jenom o dva góly."

Na zápas se těší i David Vršecký. "Trochu mě mrzí, že zatímco já jsem schopen fandit Slovákům ve všech zápasech, mimo toho s námi, oni v nás vidí úhlavního nepřítele. Zítra ráno to dopadne stejně, jako na poslední olympiádě v Turíně. Vyhrajeme 3:1"

O našem triumfu je přesvědčena i pražská část týmu. Stále aktivní hokejista a sportovní ředitel Buggyra Jan Kalivoda tipuje vítězství našich barev v poměru 5:1, přičemž svůj tip opírá o problémy Slováků se sestavou. Zástupce šéfredaktora Truck Racing Magazine, Karel Kříž rovněž pevně věří ve vítězství české reprezentace, prozradit přesný výsledek však odmítl. To editorka Zuzana Fonténová má jasno. Fanynka londýnského Arsenalu sází na výsledek 4:2 v náš prospěch.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Setkání závodníků na kárách v Litomyšli 2010, foto Tonda a Pavel Malí

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose