www.car.cz
 

Zlepšení klimatických podmínek příslibem možnosti prvního testování nové Buggyry
     23.2.2010 11:49 - tisková zpráva


Vedle vývoje nového vozu David Vršecký stíhá sledovat program zimních olympijských her

Buggyra dá vědět!

Výrazné zlepšení klimatických podmínek naznačuje možnost prvního testování nového závodního speciálu Buggyra pro sezónu 2010. BTC však v této souvislosti stále mlčí.
Přitom podle neověřených informací má Buggyra první letošní testování za sebou a v BTC se usilovně pracuje na nových úpravách vozu.

"Vzhledem ke své funkci bych asi měl o testování něco vědět. Nicméně máme interní dohodu o tom, že ohledně dění v Buggyře budeme média informovat prostřednictvím oficiálních tiskových zpráv," reagoval šéf logistiky Petr Marek. "Testovat určitě budeme. Až to bude aktuální, dáme vědět."

"Není kam spěchat. Stejně tak nemáme zájem sdělovat světu, jako moc jsme pokročili. Buggyra je jediným týmem, který se musí vyrovnat s technickými pravidly," vysvětluje David Vršecký, na jehož bedrech je po odchodu Mario Kresse velká míra zodpovědnosti za vývoj nového vozu. " Snad jenom tolik, že s jedním turbodmychadlem bude motor silnější. Na druhé straně se bude trochu hůře ovládat, tento nedostatek lze nahradit například častějším řazením."

Dvojnásobný mistr Evropy zároveň odmítá, že nová technická pravidla vrátí Buggyru do roku 2006. "Nic takového. V posledních třech letech jsme pracovali koncepčně na vývoji, existují věci, které jsou použitelné i pro auto na letošní sezónu. Jsem si takřka jist, že v Misanu o tom přesvědčíme konkurenci."

Vedle vývoje nového vozu David stíhá sledovat program zimních olympijských her. Po úspěšném tipu na konečný výsledek utkání našich hokejistů se Slováky, trefil dnešní bronz Martiny Sáblíkové. Prý to nebylo vůbec těžké. "Stačí se podívat. To děvče má velkou formu, myslím, že by na olympiádě brala medaili i na pětistovce. Ve středu udělá druhé zlato a pojede domů."

Buggyra

www.buggyra.com

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Rally Sweden 2010 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose