www.car.cz
 

Podle scénáře Discovery Channel proběhlo představení nové Buggyry
     29.3.2010 13:51 - tisková zpráva


Příjemný šok!

Do značné míry podle scénáře štábu Discovery Channel proběhlo včerejší představení nové Buggyry pro letošní sezónu, které se uskutečnilo včera na letišti v Panenském Týnci.

Spoluautor závodního speciálu David Vršecký byl přesto s "větráním" Buggyry spokojený. "Jak už jsem někde říkal, testování na letišti je určeno především k nastavení vozu a odstranění potenciálních drobných problémů, které by nás zdržovaly a okruhu," nechal se slyšet dvojnásobný mistr Evropy, který netrpělivě očekává první ostré testování. Toto proběhne ve dnech 31.3. – 1.4.2010 v Mostě.

"Tam už půjde obrazně řečeno do tuhého. Těsně po velikonocích bychom měli testovat na Lausitzringu a na základě dosažených výsledků připravit strategii pro pokus o překonání světových rekordů."

Dopoledne strávil televizní štáb natáčením v roudnickém Buggyra Technology, jeho pozornosti neušel ani rychlostní superspeciál, který se tak nakonec po delší době podíval na letiště.

"Když jsme lidem z Discovery Channnel vysvětlili, že naše monstrum umí stovku stejně rychle, jako Ferrari, bylo vidět, že nám moc nevěří, tak jsme se rozhodli auto předvést v praxi," vysvětlil týmový manažer Jan Kalivoda. "Ačkoli se jedná o absolutní profesionály, kteří toho už v životě viděli a zažili asi hodně, byli tím, co viděli v BTC a poté na letišti velmi příjemně šokováni."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose