www.car.cz
 

Boj s časem! David Vršecký letí závodit premiérově do Ruska
     4.8.2010 14:56 - tisková zpráva


Boj s časem!

S poněkud smíšenými pocity odletí zítra David Vršecký do dějiště konání pátého podniku mistrovství Evropy tahačů, které se uskuteční v ruském Smolensku.

Na jedné straně pocit uspokojení z truckového průniku na východ. Na straně druhé vědomí toho, že díky dvoutýdenní pauze mezi Nürburgringem a Smolenskem a problémům s logistikou stihli mechanici s inženýry pouze základní servis. "Máme data a nápady. Chybí jen čas nezbytný k jejich uvedení do praxe," potvrdil David s tím, že nově zařazený závod ve Smolensku naboural původní strategii vývoje vozu.

"Ale nemá cenu si stěžovat. Z toho, co jsem viděl, pojímají Rusové závod bombasticky, takže se těším. I okruh, který navrhl sám velký Tilke vypadá z jezdeckého hlediska hodně zajímavě. Jenom nějak časově nestíháme."

Každopádně ve Smolensku hodlá Buggyra navázat na výsledek z Nürburgringu. "Pokud závod dopadne bodově stejně, budu spokojený. A pakliže překonám hranici čtyřiceti bodů, dostaví se nadšení."


Jak potvrdil závodní inženýr Robin Dolejš, vzápětí po Smolensku zahájí tým přípravu na Most. "Chystáme jednu převratnou změnu. Pokud jí chceme realizovat, musíme všechno stihnout do Mostu. Pak už jdou závody za sebou v rychlém sledu, na aplikaci teoretických výsledků do praxe nebude čas."

 

Buggya

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky na Nurburgringu a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose