www.car.cz
 

Trucker David Vršecký zamíří přímo mezi fanoušky na mostecký svah !!
     26.8.2010 12:27 - tisková zpráva


Náš fanoušek, náš pán!

Přestože jsou depa jednotlivých truckových týmů přístupná divákům, rozhodlo se vedení týmu Buggyra International Racing System přivést Davida Vršeckého fanouškům doslova před nos.

"Máme své fanoušky rádi a za mnohé jim vděčíme. Proto jsme se rozhodli pro poněkud neobvyklý krok," vysvětlil sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda. "V sobotu i v neděli proto proběhne na našem stanovišti na diváckém svahu v první zatáčce autogramiáda Davida Vršeckého. Diváci nebudou muset za šampiónem do depa, šampión přijde za nimi."

David Vršecký, který letos v Mostě obhajuje hned čtyři vítězství z posledních dvou sezón, nemá s rozhodnutím týmového managementu problém. "Pokud nenastanou technické problémy obřích rozměrů, které by vyžadovaly mojí permanentní přítomnost v depu, rád se za fanoušky projdu. V minulosti mě vždycky podrželi, vím, že se může spolehnout na jejich přízeň, což je pro mě hodně důležité," potvrdil dvojnásobný mistr Evropy, který ve skrytu duše doufá v přijatelné počasí. "Kromě toho, že bych v průběhu autogramiády nerad promokl, jsou na okruhu dvě pasáže s novým asfaltem. Na nich to na mokru opravdu hodně klouže."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyráky ve Smolensku navštívil vlivný Graham Stoker, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose