www.car.cz
 

David Vršecký má motivaci i po nevydařeném Mostě
     3.9.2010 00:14 - tisková zpráva


Vršecký motivaci nepostrádá!

Přestože má za sebou David Vršecký historicky nejméně úspěšné domácí vystoupení od roku 2004, rozhodně neklesá na mysli. Pádným důkazem toho je následující rozhovor.
Kdybys měl objevit na mosteckém vystoupení něco pozitivního?
David: Všechno jsem ve zdraví přežil. A opět jsem se přesvědčil o tom, že máme vynikající fanoušky, na které se můžeme spolehnout i v hodně těžkých chvílích. O to více si jejich pomoci vážíme.

Před Mostem jsi sliboval technická vylepšení?
David: Tento slib jsem dodržel. Stačí se podívat na časy, které jsme v Mostě jeli na jaře a porovnat je s těmi víkendovými. Nebetyčný rozdíl! Bohužel se nacházíme se stadiu, kdy zrychlujeme o tisíciny a desetinky, nikoli o sekundy. Únavu materiálu v podobě zničeného kardanu neovlivníme.

Po premiérovém vítězství v měřeném tréninku ve Smolensku se čekal podobný úspěch v Mostě.
David: Je to hodně těžké. Nechci se pouštět do nějakých spekulací, nicméně pravda je taková, že v Mostě jsem prohrál měřený trénink s Markusem Bösigerem o sekundu. Pak se jede závod s hendikepem, do kterého jsem startoval z poslední zady. Po čtyřech kolech jsem Markuse dojel a celý zbytek závodu ho tlačil před sebou. Rozdíl najednou zmizel. Ale pojďme se bavit raději o něčem jiném…

Do konce šampionátu zbývají tři závody. Nebylo by rozumnější zbytek sezóny vypustit a soustředit se na příští rok?
David: Určitě ne. Do Zolderu chystáme technické novinky. Le Mans se pojede hned příští týden, před Jaramou nás čeká další práce na vývoji auta. Testovat budeme za pochodu v průběhu závodů. Stejně, jako tomu bylo letos ve všech dosavadních podnicích šampionátu. To ale rozhodně neznamená, že bychom zbytek sezóny vypustili. Motivaci nepostrádáme!

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Mostě 2010, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose