www.car.cz
 

V závodě týmů nasbíral v Mostě MKR Technology dokonce sto bodů !!
     3.9.2010 00:21 - tisková zpráva


NESKUTEČNÁ NEDĚLE

V nedělním tréninku se Renaulty MKR opět vyznamenali – Ostreich udával tempo a dojel si pro superpole s nejlepším časem kola 2m.02.134s.

SUPERPOLE A DRUHÉ MÍSTO V KVALIFIKACI A DRUHÁ PŘÍČKA V ZÁVODĚ ČÍSLO TŘI

Jeho týmový kolega Bosiger tento výkon podpořil, když zajel druhý nejrychlejší čas (2m02.701s) – a zarezervoval tak opět do třetího závodu přední pozice pro celý tým Renault.
Už od samého začátku to byl opět zkušený Bosiger, komu se podařil nejlepší únik – a v první zatáčce se o vlas dostal před Oestreicha.


Oba Renaulty MKR pak měli povedený dojezd až k cílovému praporku, zatímco trio MANu Albacete, Hahn and Levett bojovali o třetí místo. Bosiger pro sebe urval druhé vítězství víkendu a Oestreich po jedenácti kolech skončil jen o 0,389 s za svým kolegou. Albacete si nakonec vybojoval zbývající místo na stupních vítězů, když dojel o 1.346s za Oestreichem.

A znovu to byli hoši MKR Technology, ke komu putovala cena v soutěži týmů , a tak si i čeští fanoušci mohli vychutnat svou národní hymnu na počest domácích vítězů.


HON ZA TROFEJÍ POKRAČUJE!

V pořadí jezdců drží Bosiger stále třetí pozici v celkovém bodování FIA a přiblížil se k závodníkům před ním; Hahn, na druhém místě, má nyní jen sedmibodový náskok, zatímco Albacete je o celých čtyřicet dva bodů napřed. Oestreich se posunul před Vršeckého a je celkově čtvrtý – Němec byl se čtyřiceti šesti body nejlépe bodujícím individuálním závodníkem víkendu.

V závodě týmů nasbíral v Mostě MKR Technology celkem sto bodů a dotáhl se tak na Team Sport Bernau, který nyní vede jen o dvanáct bodů.
Mario Kress okomentoval celý víkend následovně: “Našemu mladému závodnímu týmu se tady v Mostě hned v první sezoně povedl neuvěřitelný kousek, odvážíme si dvě vítězství na domácí scéně a naši řidiči byli dva nejlépe bodující jezdci, což nám už potřetí ze čtyř závodů pomohlo i ke zisku trofeje pro týmy .”

PR

http://mkr-technology.com

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Mostě 2010, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose