www.car.cz
 

Truckerský bodový rekord v Mostě nepadl
     3.9.2010 14:56 - tisková zpráva


Buggyra forever!

Přestože se dvojice Bösiger – Östreich na závodních speciálech Renault dostala v Mostě na v této sezóně rekordních 100 bodů, vyrovnání rekordu Buggyry z roku 2008 rovněž z mosteckého okruhu se jeví být nepřekonatelnou metou.

"I když je v truckracingu možné skoro všechno, nemyslím si, že v dalších pěti letech se naše absolutní maximum 108 bodů podaří někomu vyrovnat," tvrdí David Vršecký, který rekordního výsledku dosáhl s Markusem Bösigerem.

"K takovému výkonu je potřeba souhry několika faktorů. V první řadě vynikajícího auta a vyrovnané dvojice silných jezdců. K tomu přidejte aktuální formu a trochu štěstí. To všechno se před dvěma lety sešlo. Buggyra byla jednoznačně nejrychlejší, boj o titul se odehrával jen mezi mnou a Markusem. A Antonio měl v Mostě technické problémy."

Navíc od loňské sezóny přibyl závod s hendikepem, který vítězům úvodní jízdy stěžuje cestu ke druhému triumfu. "Vzhledem k tomu, že Antonio dal letos v Albacete 59 bodů a já loni v Le Mans o bod méně, jsem přesvědčen o tom, že je v silách několika jezdců získat během závodního víkendu 60 bodů. Problém je v tom, že s výjimkou Buggyry zatím žádný z týmů nedal dohromady tak silnou jezdeckou dvojici. A nemyslím, že k tomu hned tak dojde," odhaduje David.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Mostě 2010, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose