www.car.cz
 

Buggyra chystá další změny i testování před závěrem šampionátu
     6.9.2010 21:00 - tisková zpráva


Buggyra chystá testování

Vzhledem k tomu, že po závodě v Zolderu, který se koná příští víkend, následuje okamžitý přesun do Le Mans, finišují v těchto dnech David Vršecký a spol. s přípravou vozu na náročný dvoj závod.

"I když se to může někomu zdát vzhledem k výsledkům stěží uvěřitelné, pravda je taková, že 70% změn, které jsme provedli před Mostem, se osvědčilo. Na zbylých 30% se pracuje," potvrdil David s tím, že před odjezdem se tým chystá na testování v Mostě. "V závodech jezdím hodně dobré časy na úrovni těch nejrychlejších, kámen úrazu je v měřených trénincích. I když pevně věřím, že technické okruhy v Zolderu a Le Mans budou Buggyře svědčit více, než Most."

V tom, že závod v Le Mans byl opět naplánován týden po Zolderu, nespatřuje závodní inženýr Robin Dolejš sebemenší problém. "Loni to zafungovalo skvěle. Právě v této fázi šampionátu David rozhodl o svém titulu. Zolder je hodně nebezpečný okruh, v případě jakékoli nouze vyšle Petr Marek do Le Mans rychlé posly s nezbytnými plasty či díly."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA Truck Prix Most 2010 objektivem V. Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose