www.car.cz
 

Mostecký víkend tahačů odstartoval
     tisková zpráva


První volné a měřené tréninky v kategoriích trucků, ale i formulí, octavií a motokár, odstartovaly v pátek vrchol letošní motoristické sezóny na mosteckém okruhu.
 
Program MATADOR Czech Truck Prix 2004 se rozběhl naplno a když vpodvečer vyjelo více, než třicet závodních tahačů na dráhu do hodinové seznamovací jízdy, šlo o skutečně velice silný zážitek. První oficiální trénink na nové trati absolvují totiž účastníci obou tříd FIA Evropskiého poháru tahačů společně. Proto po zdejší dráze kroužily Race Trucky i Super Race Trucky a pohled na plnou trať byl impozantní. Dalo se také velice dobře poznat, že více upravené Super Race Trucky mají o poznání lepší akceleraci, než skoro produkční kamióny z nižší třídy.
 
Páteční program, který na divácký svah  přilákal už první stovky diváků, jednoznačně naznačil, že během soboty a pak hlavně v neděli bude v Mostě rozhodně na co koukat.  Během volných tréninků Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cupu byly vidět první výlety z trati.  Své si užili i přítomní novináři a V.I.P. hosté jednotlivých týmů, kteří pak večer absolvovali jízdy v rámci Press Day coby spolujezdci.
 
Svezl se také Petr Marko, výherce soutěže, kterou spolu s AUTODROMEM MOST vypsal zpravodajský server e-region.cz a projížďku v modré Buggyře s Davidem Vršeckým označil za exkluzivní zážitek. "Byla jen škoda, že to bylo tak krátké, klidně bych jel i déle, ale vím, že v boxech čekalo plno dalších zájemců," řekl, když si sundaval z hlavy závodnickou helmu. 
Sobotní program oficiálních tréninků a také prvních závodů začíná už v osm hodin ráno.
 
(27.8. 2004)
 
¨tisk info
 
  Dušan Matouš
                                  

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose