www.car.cz
 

Mostecké vysvědčení českého týmu Buggyra. Jedničky, ale i trojka
     tisková zpráva


Pokud vás zajímá hodnocení pilotů, kteří v průběhu závodního víkendu usedli za volanty závodních speciálů Buggyra s Freightliner, jsou následující řádky určeny právě vám.


Antonio Albacete (Buggyra, SRT) – 1
Od Barcelony 2002 jsem neviděl podat španělského jezdce tak soustředěný výkon bez sebemenšího náznaku chybičky. Na rozdíl od loňské sezóny ubral malý velký Španěl na agresivitě a výsledky dostavují. Jen tak dál.

Gerd Koerber (Freightliner, RT) – 1
Druhý závod na zcela novém speciálu, druhé místo v kvalifikaci a doslova ukradené vítězství v nedělním pohárovém závodě. Gerd prokázal, že je právem považován za jednoho z nejlepších jezdců truckové historie a zaslouží si za svůj mostecký výkon absolutorium.

Ludovic Faure (Buggyra, SRT) – 2
Po závodech v Assenu, Misanu a Nurburgringu se Ludovic Faure počtvrté v průběhu sezóny dočkal druhého místa, které ho vyneslo na celkovou druhou příčku. Je otázkou, jak by vypadalo celkové pořadí kdyby si Ludo pohlídal v Barceloně speedlimiter, na Nurburgringu nezaútočil zcela nesmyslně na Albaceteho a před Mostem trénoval řazení. Ovšem i v truck racingu se bohužel na kdyby nehraje!

David Vršecký (Buggyra, SRT) – 3
Davidovi Most stejně jako vloni nevyšel, své názory na závod vám sdělí prostřednictvím rozhovoru. Přesto lze i na jeho mosteckém výkonu nalézt pozitivum. Nepříliš povedené výkony totiž David kombinuje s výkony excelentními. V Zolderu tedy může myslet hodně vysoko.

 

Buggyra


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose