www.car.cz
 

Spekulace nad možným návratem mistra volantu Körbera k závodům trucků
     30.1.2011 13:27 - tisková zpráva


Návrat Gerda Körbera?

Ve stínu loňského šampionátu zůstala účast trojnásobného mistra Evropy Gerda Körbera v několika závodech německého poháru. V souvislosti s ní se začalo spekulovat nad možným návratem mistra volantu k závodům trucků!

Gerd Körber, který vybojoval v sezónách 2002-2003 pro Buggyru dva tituly mistra starého kontinentu startoval v závodech domácího poháru se závodním speciálem Iveco. Körberův dlouholetý souputník v barvách Buggyry David Vršecký by jeho případný návrat přivítal. "Nikdy jsem nezastíral, že Gerd měl na můj jezdecký vývoj velmi pozitivní vliv a lidsky jsem s ním neměl sebemenší problém," uznává dvojnásobný mistr Evropy.

Zároveň však odmítá odhadovat Gerdovy případné šance. "Je to absolutní profesionál, který se umí připravit. V jeho případě by to bylo o technice. Markus Östreich se vrátil tuším třikrát a vždycky to dopadlo dobře, zatímco Markus Bösiger měl zpočátku problémy. A dalším mistrům Evropy Lenzovi s Oliverem nevyšel návrat vůbec. Každopádně by Gerd představoval oživení šampionátu. A těch není nikdy dost."

Buggyra

www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Winter trial 2011 na sněhu v Orlických horách a ve Šternberku od Tondy a Pavla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose