www.car.cz
 

Truckerské přestupy 2011 !!
     11.3.2011 22:50 - tisková zpráva


Změna je život!

Letošní zimní přestávka byla ve znamení nebývalé přestupové aktivity. Přestože David Vršecký hájí deset let barvy Buggyry, jsou podle jeho názoru jezdecké rošády mezi jednotlivými týmy ku prospěchu věci.

Vedle Chrise Levetta (Buggyra) a Uwe Nittela (Bernau Truck Sport- MAN) budou letos bojovat v nových týmech Adam Lacko (MKR Technology-Renault) a Stuart Oliver (Allgauer Truck Team-MAN). "Máme sice dost svých starostí, nicméně pochopitelně se bavíme o změnách na jezdeckých postech," připouští David. "Zastávám názor, že každá změna je k něčemu dobrá. Jenom po mě nechtějte, abych odhadoval, jak si konkurenti povedou v jednotlivých týmech. Jsem ale samozřejmě přesvědčen o tom, že nejlepší kauf udělala Buggyra s Chrisem Levettem. A vzhledem k nedávné minulosti mě zajímá, jak si povede Uwe u Lutze Bernau."

Svou desetiletou příslušnost k jedinému týmu bere David jako samozřejmost. Už proto, že se považuje za stoprocentního "roudničáka". A byť uznává platnost bondovského rčení, o tom, že by se nikdy nemělo říkat nikdy, svou existenci v jiném týmu nepřipouští. "S takřka stoprocentní jistotou si troufám tvrdit, že nejsem schopen fungovat mimo Buggyru. Za ty roky jsem si zvykl na prakticky každodenní kontakt s inženýry, mechaniky, na to, že jsem měl vždycky možnost zasahovat do vývoje auta

. Neumím si představit, že by tomu bylo jinak. Možná je to důkazem mé malé flexibility, ale starého psa novým kouskům naučit nelze," potvrdil dvojnásobný mistr Evropy.



Buggyra

www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Buggyra - stavba nového vozu 2011, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose