www.car.cz
 

Freightliner pojede na prestižní veletrh do Franfurktu
     tisková zpráva


Přestože traťoví komisaři Gerdu Koerberovi a zejména novému závodnímu speciálu třídy Race Truck vůbec nepřejí, dosavadní výsledky zbrusu nového vozu, který jel v Mostě teprve svůj druhý závod náležitě navnadily automobilové odborníky. Ti totiž rozhodli o tom, že se v na prestižním automobilovém veletrhu Automechanica, který se koná každoročně ve Frankfurtu nad Mohanem, představí Freightliner v rámci exhibice.
 
 „Musím se přiznat, že nás to do značné míry překvapilo,“ tvrdí šéf logistiky Petr Marek a dodává. „Zájem o nové auto jsme sice registrovali už na Nurburgringu, neočekávali jsme však, že věci naberou tak rychlý spád a Freightliner se tak brzo stane objektem zájmu pořadatelů vysoce prestižní akce.“ V této souvislosti je však nutno podotknout, že účast závodního speciálu na veletrhu do značné míry „nabourá“ přípravu na závod v Le Mans.
 
Akce je totiž pořádána ve dnech od 8.9 – 19.9. 2004 a právě v jejich průběhu mělo proběhnout náročné testování. „Po dohodě s Mario Kressem jsme se rozhodli upřednostnit veletrh ve Frankfurtu,“ řekl Martin Koloc, který má zkušenosti s vystavováním závodních Buggyr v rámci prestižní dubajské Motorshow.
 
Zájem sponzorů a médií je pro nás v této chvíli prvořadý. Na Nurburgringu a v Mostě jsme velmi názorně ukázali, co Freightliner umí a jsem přesvědčen o tom, že i přes nepříjemný testovací výpadek se předvedeme v tom nejlepším světle i v Le Mans.“
 
Buggyra
oficiální stránky: www.buggyra.com

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose