www.car.cz
 

Trucky: V Jaramě opět úřadovala jury a Faure s Buggyrou tedy nevyhrál
     tisková zpráva


Zatím nepochopitelné rozhodnutí jury připravilo francouzského jezdce Buggyry Ludovica Faure o vítězství v nesmírně dramatickém měřeném tréninku. „Skutečně nevím, čím jsem se provinil proti pravidlům,“ uvedl bezprostředně po dojezdu Faure, který několik minut před koncem měřeného tréninku spatřil bez jakéhokoli předchozího varování ke všeobecnému údivu černou vlajku!
 
Ta mohla dokonce znamenat i vyloučení z celého tréninku a do zítřejší kvalifikace start z posledního místa. Nakonec jury rozhodla pouze o anulaci jeho dvou kol, což odsunulo Ludovica na druhé místo. „Nevím, co si mám o tom myslet, raději se vzdám všech komentářů,“ dodal poté Faure, který na základě nových výsledků ztratil na nejrychlejší kolo Oestreicha pouhých 0.036 sekundy.
 
Vždycky jsem dokázal na Markusův útok odpovědět a pevně věřím, že závod zvládnu i zítra. Buggyra totiž jede skvěle.“ Ludovic si na svůj vůz nemohl vskutku stěžovat. Od počátku tréninku vedl, jeho odpovědi na Oestreichovy nejrychlejší časy byly vždy bleskové. Navíc byl Faure nejrychlejší ve dvou ze tří volných tréninků.

To další jezdec Buggyra Truck Racing Teamu David Vršecký na měřený trénink hned tak nezapomene. Jeho závodní speciál se totiž zastavil hned ve druhé zatáčce prvního kola a mechanikům trvalo deset minut, než jej uvedli do chodu. Diagnóza? Závada v elektronice, kterou způsobila pojistka ovlivňující řazení. David se tak dostal do měřeného tréninku zhruba po patnácti z celkových čtyřiceti minut a jeho veškerá snaha nestačila na lepší než čtvrtou příčku, když třetí nejrychlejší čas zajel domácí jezdec Antonio Albacete.
 
 „Měl jsem málo času, jednalo se o absolutně banální závadu, kterou nemohl nikdo při nejlepší vůli předpokládat,“ řekl David s tím, že se v žádném případě nehodlá vzdát tradice umístění na stupních vítězů, která ho doposud provázela při všech předchozích startech na okruhu Jarama.
 
Buggyra
týmové stránky : www.buggyra.com
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose