www.car.cz
 

Světový rekord BUGGYRY je znovu aktuální
     18.12.2004 19:24 - tisková zpráva


Jak nám potvrdil šéf logistiky Buggyra Truck Racing Teamu Petr Marek, začalo se od pondělka pracovat v Buggyra Technology Centru na závodním superspeciálu, se kterým David Vršecký zajel v únoru světový rychlostní rekord.
 
„Zatím se jedná o běžnou údržbu, vůz totiž prakticky od února stál,“ říká Marek. Podle důvěryhodného zdroje však leží na stole Martina Koloce hned několik nabídek na pokus o vylepšení světového rekordu.
 
Je to pravda,“ prohlásil na dotaz Koloc, který ještě před několika týdny tvrdil, že podobná akce nepřichází v úvahu. „Rozhodně jsem ale nikdy nikde netvrdil, že se budeme bránit zajímavé nabídce. A ty postupně přicházejí. Ve hře je Jižní Afrika, kde jsme svého času jeli exhibici, zájem projevili i v Austrálii. Jedná se ovšem o logisticky a zejména finančně velmi náročné operace, které musí být stoprocentně zajištěny. Objevily se dokonce i nabídky z Evropy, konkrétně ze Španělska a kupodivu i z Anglie.“
 
Je ovšem otázkou, jak by podobnou akci zvládal tým, v technologickém centru se totiž pracuje takřka nepřetržitě na Freightlinerech a Buggyrách? „Rezervy se dají vždycky nalézt. Kromě toho se do ničeho nehrneme. Případný promotér akce si však musí uvědomit, že pokud chce absolutní show, kterou nabízíme, je to otázka pořádného balíku peněz. Pokud splní všechny naše podmínky, jsme schopni nabídnout prvotřídní práci,“ řekl na závěr Koloc.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Testy nové Buggyry třídy Race truck

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose