www.car.cz
 

Buggyra jen s Freightlinerem. Žádný krok zpátky
     19.1.2005 10:12 - tisková zpráva


Přestože Martin Koloc stále chová v tajnosti složení týmu pro příští nadcházející sezónu, podle barvy hlasu bylo zřejmé, že informace ze včerejška ohledně dvojice Koerber – Vršecký, která by měla startovat ve třídě Race Truck na speciálech Freightliner, má velmi reálný základ.

Pokud vím, tak se začíná se v dubnu v Barceloně a do té doby je ještě hodně času pro konečná rozhodnutí,“ prohlásil Koloc, podle kterého by se v případě zmiňované dvojice jednalo o logickou volbu. „Přestože je Gerd schopen vyhrávat prakticky na čemkoli, minulý rok prokázal, že Freightliner je pro něj správnou volbou. S Davidem se znají, navíc jsem přesvědčen o tom, že Vršovi by po třech letech změna prospěla.

Přestup dvojice Vršecký – Koerber do třídy Race Truck nepovažuje Koloc rozhodně za krok zpátky. „Je to reakce na to, co se kolem našeho sportu děje. V Estorillu 2003 jsem se snažil lobbovat mezi jezdci třídy RT ohledně založení jediné, divácky mimořádně atraktivní třídy. Supry by ubraly, race trucky přidaly. Narazil jsem na nepochopení.

Zvláště z chování některých jezdců třídy Race Truck jsem usoudil, že žijí v představě o tom, že pokud se rozhodneme pro třídu race trucky, budeme muset přijít s prosíkem za některou z továren. Freightliner je důkazem toho, že poněkud přepočítali.“

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   GIGA FOTOGALERIE - trucky 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose