www.car.cz
 

EP trucků 2005: David Vršecký si na titul rád počká
     9.3.2005 00:03 - tisková zpráva


Skutečnost, že je podle Truck Racing Magazine spolu s Markusem Bosigerem (MAN) a Jochen Hahnem (Mercedes) zařazen „až“ do druhé skupiny největších adeptů na zisk titulu letošního mistra Evropy Davida Vršeckého (Freightliner) příliš netrápí.
 
„Tak to mi fakt nevadí, pokud si někdo myslí, že budu nejhůře pátý, není to vůbec špatné. Navíc jsem v dobré společnosti. Makuse Bosigera považuji za jednoho z nejlepších pilotů vůbec a Hahnovi to jelo v Le Mans fantasticky,“ dodává David pobaveně a zároveň kvituje, že nejlépe si podle odborníků stojí dvojice Bernau – Koerber.
 
„Asi bych to taky tak nějak odhadoval, kdybych za nimi skončil na třetím místě, budu spokojen. Bernau to je zkušenost sama a po loňsku bude nabuzený, Gerd je schopen zajet dobře na čemkoli a kdykoli. A ve srovnání s oběma jsem mladý kluk, takže si na titul počkám“ Zároveň však David připouští překvapení na úkor největších favoritů.
 
„Přestože nepojedou obhájce titulu Oliver s Allgauerem a nikdo neví, co bude s Lackem, očekávám letos nesmírně vyrovnaný a zpočátku bláznivý šampionát, ve kterém může překvapit třeba Portugalec Rodriguez nebo Ross Garrett z Anglie.“ Největší neznámou je pak pro Davida Antonio Albacete.
 
Zrovna jsme se o tom bavili s Martinem Kolocem. V každé z dosavadních sezón zařídil Antonio alespoň jeden pořádný karambol! A to měl před sebou pouze pět, šest aut. Představa toho, že bude startovat třeba ze sedmé řady mě naplňuje kombinací očekávání a hrůzy.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Zátiší Buggyry

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose