www.car.cz
 

David Vršecký se začal připravovat na sezónu
     tisková zpráva



Nový světový rekordman v kategorii tahačů David Vršecký už je v plném tréninku na nadcházející sezónu. Do Prahy přiletěl roudnický rodák v úterý večer za velkého zájmu českých médií. Hned v ruzyňské hale ho přivítal televizní štáb a několik motoristických novinářů včetně ČTK a Českého rozhlasu.


Bylo to milé překvapení, na takové přivítání jsem nebyl z ME tahačů zvyklý. Ale všichni byli velice příjemní, takže to bylo nakonec velice milé setkání. Nejčastěji se mě novináři samozřejmě ptali na nový světový rekord, ale zaznělo i pár otázek týkajících se nové sezóny“, prohlásil po svém příletu David Vršecký s úsměvem jemu vlastním.


Nový ročník Evropského poháru tahačů startuje už první víkend v dubnu závody v nizozemském Assenu, takže příliš času osmadvacetiletému pilotovi na přípravu nezbývá.

„ Dám si jeden den pauzu na aklimatizaci a hned se znovu pustím do práce“, prohlašoval.  „ Musím navázat na fyzickou přípravu z Dubaje a hlavně spolupracovat s inženýry na doladění našeho letošního vozu. Mým cílem je vylepšit loňskou třetí příčku. Trochu mi návrat znepříjemnilo menší nachlazení, ale snad budu brzy opět fit“.


Mezi Vršeckého příjemné povinnosti patří samozřejmě i prezentace v našich médiích. Prakticky jen pár hodin po svém příletu už seděl v televizním studiu TV Praha, kde při živém rozhovoru zprostředkoval divákům své nejnovější zážitky z pobytu v Arabských Emirátech. Frontu se žádostí o interwiev muselo v tu dobu trpělivě vystát i několik zástupců rádií a odborných novinářů.


Je toho poslední dobou opravdu hodně, ještě nikdy jsem na sobě takový tlak médií nepociťoval, ale mám z toho radost“, uvedl bezprostředně po návštěvě televize Vršecký.

Buggyra


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose