www.car.cz
 

David Vršecký se na německý Lausitz těší
     17.3.2005 20:30 - tisková zpráva


Po včerejším testování závodního speciálu Gerda Koerbera Buggyra MK-R01 (zbrusu nový název pro Freightliner) panuje v řadách Buggyra International Racing Systemu plná spokojenost.
 
„Testování obou vozů dopadlo podle našich představ. Objevily se skutečně pouze kosmetické problémy s chlazením Davidova vozu a řazením speciálu Gerda Koerbera. A David měl podle svého názoru hodně blízko volant, takže bylo nutné jej trochu posunout,“ řekl po dvou testovacích dnech na letišti v Odolene Vodě ing. Robin Dolejš.
 
Zítra pak soupravy s oběma závodními speciály zamíří na okruh Eurospeadway, který se nachází v německém Lausitzu. Oba současní piloti nového týmu mají přitom na okruh rozdílné vzpomínky. Zatímco David Vršecký při svém prvním startu na tomto moderním, rychlém a nebezpečném okruhu v sobotním měřeném tréninku těžce havaroval a přivodil si zlomeninu ruky, Gerd Koerber se stal právě na Lausitzringu v roce 2002 tak trochu senzačně s vozem Buggyra MK002 mistrem Evropy třídy Super Race Truck.
 
 Pamatuji si na to, jednalo se o velkou ránu, po které mi křuplo v ruce. Strašná bolest, ještě více jsem ale trpěl při sledování toho, jak Gerd bojuje v neděli o titul,“ vzpomíná Vršecký, který se ovšem i přes zmiňovanou nehodu do Německa těší.
 
 „Jedná se o adrenalinový okruh, který přesně vyhovuje mému naturelu. Na něm se dokonale projeví, co v jezdci skutečně je. Škoda se na Lausitzringu nejezdí od roku 2002 závody tahačů. Jsem přesvědčen o tom, že by to seriálu pomohlo.“
 
Buggyra
 
týmové stránky : www.buggyra.com
 

 
 
Fotogalerie:   Truckerské Finsko 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose