www.car.cz
 

Závodní Buggyry míří na okruh Catalunya , kde startuje sezóna
     30.3.2005 12:34 - tisková zpráva


Ve znamení striktního dodržování „suchého“ režimu proběhly včera pro mechaniky týmu Buggyra Truck International Racing System oslavy Velikonoc. Přesně ve 20. hodin totiž vyrazily čtyři soupravy směr Barcelona, kde bude na okruhu Catalunya zahájen první dubnový víkend další ročník EP tahačů.

„Obě závodní auta jsou v dokonalém pořádku, totéž lze letos snad konečně říct i o soupravách, na jejichž technickém stavu jsme v průběhu zimy pořádně zapracovali,“ tvrdí šéf logistiky Petr Marek, který tým vyprovázel z Roudnice. Soupravy posléze zamířily na Rozvadov a německý Ulm.

Ještě předtím jsme se ale zastavili v Gunzburgu, ve kterém sídlí firma Rigdon. Nakládali jsme ráfky a speciální zařízení na přezouvání pneumatik“ sdělil Standa Dvořák, kterého jsme telefonicky zastihli v 16. hodin v Achernu, tedy v německém městečku ležícím v bezprostřední blízkosti francouzských hranic, ve kterém sídlí rodina Gerda Koerbera. Důvodem návštěvy byly naložení komponentů nezbytných pro fungování brzd.

Zdržíme se tady ještě tak hodinu a potom vyrážíme do Francie směr Lyon a odtud do Barcelony. Pokud půjde všechno podle předpokladů, měli bychom být zítra večer na okruhu,“ řekl na závěr telefonického rozhovoru Standa.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Audi po Arabsku .....

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose