www.car.cz
 

David Vršecký změnu mostecké šikany vítá!
     2.8.2005 14:55 - tisková zpráva


Jestliže se v minulosti těšil mostecký okruh pověsti jednoho z nejrychlejších okruhů vůbec a truckeři na něm jezdili na „hraně“ speedlimiteru, bude letos všechno jinak. Na „vině“ tomu je nová šikana umístěná zhruba 300 metrů po startu, která byla vybudována po smrtelné nehodě jednoho z jezdců.
 
Třetí muž průběžného pořadí David Vršecký, kterému se v Mostě v předchozích sezónách nedařilo dle vlastních představ (jedno druhé místo z roku 2002) tuto změnu dle vlastních slov vítá.
 
„Závody tahačů se jezdí hlavně pro diváky a jsem přesvědčen o tom, že nová šikana udělá závody podstatně zajímavějšími,“ prohlašuje Vršecký, který svá tvrzení doplňuje dalšími argumenty.
 
„Po startu to nebude jenom o jedné hodně rychlé, ale na druhé straně celkem fádní rovince. Přibude jedno hodně ostré brždění z maximální rychlosti 160 km/h a následující akcelerace, což je divácky vždycky hodně vděčné. Jenom nevím, co se bude dít v případě, kdy se vedle sebe seřadí několik trucků, což je vysoce pravděpodobné. Jinak ale novou šikanu považuji za změnu k lepšímu.“ Stejně tak si David myslí, že proti změně na mosteckém okruhu nebude ani jeho stájový kolega Gerd Koerber, který bude tento týden v Mostě testovat.
 
 „Jestli Gerdovi vyhovoval Most v minulých letech, nevidím důvod, proč by to měly jedny brzdy navíc změnit. Navíc Gerd je natolik zkušeným jezdcem, že je schopen vyhrát snad na každém okruhu.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Buggyra double - na Nurbrurgringu 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose