www.car.cz
 

Víkend tahačů startuje. V boxech se opět objevily vnadné nahé dívky
     3.9.2005 10:34 - tisková zpráva


Při každém podniku FIA Evropského poháru tahačů je zvykem, že vše začíná ještě před oficiálním zahájením tréninků a závodů volnými jízdami pro novináře, hosty týmů, či výherce soutěží. Ani MATADOR Czech Truck Prix 2005 v Mostě není výjimkou.

Press Day slouží jezdcům zároveň jako možnost osvěžit  paměť a připomenout si okruh, na němž jedou jen jednou za rok. V Mostě jde navíc o novou Carecovu šikanu na konci cílové rovinky, kterou většina jezdců dosud neměla možnost poznat. O jízdy byl tedy mezi jezdci velký zájem.

Od začátku srpna běžela na partnerském serveru e-region soutěž a hlavní výhrou bylo svezení v tahači při těchto volných jízdách. Ve čtvrtek s tedy v 17 hodin dostavil do areálu Autodromu Duhové Energie v Mostě výherce Pavel Staněk v doprovodu šéfredaktorky serveru Kateřiny Táborské. Oba vyfasovali kombinézu a helmu a absolvovali několik ostrých kol s Egonem Allgäuerem a Guntramem Mutherem.  Adrenalinový, dosud nepoznaný zážitek si oba velice pochvalovali a vyjádřili velké díky za jeho umožnění.


V paddocku se navíc objevil také fotograf z NEI reportu Miroslav Malec a s ním i dvě sympatické dívky. Jako už několikrát v minulosti, vznikla v boxech nová kolekce dráždivých obrázků, tentokrát ve společnosti těžkotonážních závodních speciálů. Je nutné doplnit, že  tato situace vyvolala velikou pozornost mezi přítomnými jezdci a mechaniky.


Na MATADOR Czech Truck Prix 2005 se předem akreditovalo 120 novinářů a fotografů z celé Evropy. Očekávána je i poměrně vysoká divácká návštěva, opět řádově v desítkách tisíc. Na diváckém svahu už se instalují atrakce, které budou během víkendu poskytovat zábavu skutečně pro celou rodinu.

 K dispozici bude opět Bungee Jumping, kaskadérská show, katapult, čtyřkolky, dětské buggyny, zorbing, monster truck show, samozřejmě i různá nafukovadla a skákadla. Vrchol sezóny zkrátka startuje a byla by škoda nechat si jej ujít

 

PR


 
 
Fotogalerie:   MotoGP v Brně 2005 od Josefa Vrátila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose