www.car.cz
 

Buggyry místo do Jaramy na Truckfest do Lisabonu
     21.9.2005 18:21 - tisková zpráva


Přestože půjde Davidu Vršeckému a Gerdu Koerberovi v Jaramě o hodně, rozhodlo se vedení týmu Buggyra International Racing Systém pro neobvyklý krok. V průběhu pondělka se totiž v Zolderu usilovně pracovalo na obou závodních speciálech, které však večer místo do Roudnice nad Labem odvezla dvojice mechaniků Vojta Loupal – Jarda Rážek do hlavního města Portugalska Lisabonu.
 
Obě Buggyry MK-R01 totiž budou atrakcí místního Truckfestu. Z Portugalska pak závodní speciály poputují rovnou do Jaramy, kde se příští víkend jede předposlední podnik letošního EP. 
 
 „Zpočátku jsem se této variantě bránil, nicméně nakonec jsem musel uznat, že podmínky, které nám nabídla portugalská strana jsou natolik výhodné, že by bylo z marketingového hlediska velmi nešťastné této možnosti nevyužít,“ prohlásil technický ředitel Mario Kress, který si dal ovšem podmínku, že pokud bude některý z vozů vážně poškozen, musí do Roudnice.
 
„Naštěstí se tak nestalo, odnesly to jen plasty. Oba speciály mají za sebou důkladnou údržbu, navíc v Jaramě budeme o den dříve, než bývá obvykle zvykem. Na opravu případných závad bude dost času.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Kamiony z Mostu od Vládi Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose