www.car.cz
 

Všechny cesty vedou do Jaramy. Buggyry již vyrazily
     29.9.2005 07:21 - tisková zpráva


Na rozdíl od předchozích let se dostává tým Buggyra International Racing Systém do dějiště konání 9. podniku letošního EP tahačů ve španělské Jaramě poněkud komplikovaně. Na „vině“ tomu jsou podle šéfa týmové logistiky Petra Marka marketingová akce jednoho ze sponzorů týmu LUK v Portugalsku a možnost pracovat na dvou soupravách ve společnosti Gerda Koerbera v německém Rheinau.
 
„Akci v Portugalsku odmítnout jednoduše nešlo, Rheinau je kousek do Zolderu. Odpadla přeprava do Česka, ušetřili jsme tak den, který jsme věnovali servisu vozů, které dostávají v průběhu sezóny zabrat.“ Jako první tedy vyjela již v neděli večer z Lisabonu dvojice Loupal – Rašek, která dorazila do Jaramy v průběhu včerejška.
 
V  pondělí ráno nabrali z Roudnice směr Madrid Koubek s Frýdou, zatímco dnes v cca 5 hodin ráno dopravil Láďa Černý zbytek týmu, který tvoří mechanici Koubek, Čaněk, Kotlár a manažer Dvořák do Rheinau. Tato čtveřice převzala soupravy a vyrazila do Jaramy.
 
V 15:20 hod se nám podařilo spojit se Standou Dvořákem: „Zatím je všechno v pořádku, jsme zhruba sto kilometrů za francouzským Lyonem. Do Madridu máme přes tisíc kilometrů. Dobu příjezdu do Jaramy si proto netroufám přesně odhadnout.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Letní Brno - Octávia cup 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose