www.car.cz
 

Vršecký by se "Race of Champions" nebál!
     14.12.2005 10:41 - tisková zpráva


„Takovou akci bych si nenechal rozhodně ujít. I za cenu umělého kolena a nového krku,“ těmito slovy reagoval David Vršecký na případnou možnost startu na „Race of Champions“.
 
Tedy na motoristickém podniku, na kterém si v průběhu minulého víkendu dali v Paříži dostaveníčko jezdci světové rallye, závodů F1, DTM a amerických okruhových sérií. Roudnického truckera pak nepřekvapilo, že na stadiónu Stade de France netriumfoval žádný z okruhových specialistů, ale mistr světa v rallye Sebastian Loeb s vozem Citroen Xsara WRC!
 
„Spíše by mě udivilo, kdyby nevyhrál. Jasně, jelo se na asfaltovém okruhu a pokud si dobře vzpomínám, začínal Loeb právě jako specialista na tento povrch. Kromě toho pršelo a se špatným počasím se jezdci rallye umí vyrovnat nejlépe.
 
A nesmíme zapomenout na to, že Loeb, kterého považuji za fantastického jezdce jel letos 24 hodin Le Mans, takže není na okruzích úplným nováčkem.“ Co se případné účasti truckerů na podobném podniku týče, je David přesvědčen o tom, že by žádný z nich rozhodně neudělal ostudu.
 
„Samozřejmě, museli by startovat skutečně špičkoví truckeři, jejich umístění bych viděl někde uprostřed startovní listiny. Bylo by to asi stejné, jako kdyby se Loeb posadil do tahače. Ale pokud mě výměnou pustí za volant svého Citroenu WRC, může přijet třeba zítra.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Rally Agropa Pačejov 2005, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose