www.car.cz
 

Barcelona 2006 - Sedmé double Buggyry
     16.4.2006 09:51 - tisková zpráva


Od října 2004, kdy v Zolderu triumfovala ve třídě Super Race Truck dvojice Ludovic Faure – David Vršecký, čekali jezdci za volanty závodních speciálů Buggyra na další double. Toho se dočkali 8. dubna v Barceloně na okruhu Catalunya. Narozdíl od těch předchozích však mělo poněkud rozdílný průběh.
 
„Vůbec poprvé jsem porazil Gerda v roce 2003 na Nürburgringu. A hned z toho bylo double. Jednalo se ale o úplně jiný závod,“ vzpomíná Vršecký s tím, že jediná podobnost mezi oběma závody byla v tom, že Gerd předjel stejně jako v Barceloně Antonia.
 
„Jelo se ale za velkého deště, až do poslední zatáčky jsem měl Gerda v zádech. Týmová strategie neexistovala, vedení nám pouze zakázalo vzájemný hard atak. Letos v Barceloně jsem vedl o deset sekund.“ Gerd Körber pak dosáhl na týmové double o několik týdnů před Davidem, a to na okruhu v Nogaru.
 
„Byl to hodně důležitý závod. Markus Oestreich vyhrál dvakrát v řadě, musel jsem zareagovat. David do té doby taky nejel v nějak oslnivé formě. Jelo se v úmorném vedru. Od Nogara se pak vše začalo obracet k lepšímu.“ Oba jezdci shodně hodnotí vůbec první racetruckové double hodně vysoko.
 
„Z mého hlediska krásný závod, auto jelo bezchybně,“ říká Vršecký, kterého doplňuje Körber: „Souboj s Antoniem neměl chybu. Už před začátkem šampionátu jsem říkal, že pokud mě má někdo porazit, ať je to David.“

Buggyra Double
Jezdci           Třída  Okruh Sezóna
Körber-Vršecký SRT Nogaro 2003
Vršecký-Körber SRT Nurburgring 2003
Vršecký-Faure SRT Assen 2004
Albacete-Faure SRT Misano 2004
Albacete-Faure SRT Most 2004
Faure-Vršecký SRT Zolder 2004
Vršecký-Körber RT Barcelona 2006
 
Buggyra
 
oficiální týmové stránky : www.buggyra.com

 
 
Fotogalerie:   Buggyry dobyly Barcelonu 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose