www.car.cz
 

Koloc: Calvet je jako technický delegát FIA dobrou volbou
     22.4.2006 12:04 - tisková zpráva


Za velmi moudré považuje dvojnásobný mistr Evropy třídy Race Truck Martin Koloc jmenování vicemistra starého kontinentu z roku 1998 Fabiena Calveta technickým delegátem FIA.
 
 „S podobným rozhodnutím nelze nesouhlasit. Calvet patřil mezi absolutní truckovou špičku. Jsem přesvědčen o tom, že dokáže najít společnou řeč s jezdci i šéfy jednotlivých týmů,“ řekl Koloc s tím, že takto nastoupené cesty by se měla držet generalita FIA i do budoucna.
 
 „Když můžou být bývalí špičkoví fotbalisté či hokejisté výbornými manažery, nevím, proč by tomu tak nemohlo být v případě trucků. Navíc si myslím, že by Calvet s dobrým autem byl schopen zajet po měsíčním tréninku i dnes dobrý závod.“ Jak již bylo řečeno, francouzský jezdec Koloce v roce 1998 porazil, podobný scénář by se prý opakoval i v rámci možného truckového souboje Calvet – Koloc po osmi letech.
 
„Dlouho jsem ho neviděl, nicméně jsem si takřka jist, že jeho tělesná schránka není ani zdaleka tak opotřebována, jako ta moje. Platí to zvláště o krční páteři a zádech. Klima v Dubaji mi prospívá, čas od času se ale musím vyrovnávat s hodně velkými bolestmi. V současném zdravotním stavu bych si na Calveta troufl pouze v případě, kdyby každé druhé kolo couval.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Test Citroenu C2 před Rallye Matador, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose