www.car.cz
 

Inženýři týmu Buggyra nezahálejí
     17.5.2006 08:19 - tisková zpráva


Analýzou veškerých údajů získaných v průběhu testování na Lausitziringu, které proběhlo minulý čtvrtek, žije v současné době tým inženýrů týmu Buggyra International Racing Systém.
 
„Gerd jel prakticky stejnou konfiguraci motoru a turbodmychadel jako v Barceloně. V jeho případě jsme se v praxi ujistili, že všechno funguje tak, jak by fungovat mělo,“ tvrdí ing. Robin Dolejš. Motor závodního speciálu Davida Vršeckého je „uváděn“ do původního stavu před testováním.
 
Podle inženýra Dolejše to však rozhodně neznamená, že na Lausitzu testovaná a nepříliš úspěšná varianta nastavení regulace turbodmychadel bude zavržena. „To v žádném případě. Už ve čtvrtek jsem říkal, že jsme s Davidovými problémy počítali,“ zní kategorická odpověď.
 
V současné době si dáme měsíc pohov.Zároveň ovšem budeme shánět okruh, na kterém je možno testovat delší dobu. Máme jasno, v čem je problém. Každopádně, když se testuje nová věc, nikdo není schopen předem odhadnout další možné obtíže. Na to je potřeba více času.“
 
Jako ideální se z tohoto hlediska může jevit červencový závod na Nurburgringu. Ten se totiž pojede bez nároku na mistrovské body. „Z technického hlediska určitě. Na druhou stranu bude i vložený závod na Nurburgringu velmi ostře sledován, úspěch je věcí velké prestiže. Takže skutečně nevím, jestli bude prostor a příležitost na experimenty. Léto je ovšem dlouhé, na testování bude dost času,“potvrdil na závěr Dolejš.
 
 
Buggyra
 
Oficiální týmové stránky :

 
 
Fotogalerie:   Tišnov 2006, havárie Pospíšila, foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose