www.car.cz
 

Vršeckého problémy ustupují. Tři zuby jsou venku
     23.5.2006 08:33 - tisková zpráva


Snad je ten, kdo v životě zažil problémy spojené s chrupem se dokáže zcela ponořit do pocitů vedoucího jezdce průběžného pořadí EP tahačů Davida Vršeckého. Ten totiž přišel ve čtvrtek v důsledku lékařského zákroku o tři zuby.
 
Je zřejmé, že v době, kdy je před Davidem trojice možná klíčových závodů letošního šampionátu v Misanu, Albacete a Nogaru se nejedná o zrovna optimistickou zvěst. „Přestože to ještě cítím, můžu říci, že se situace postupně uklidňuje,“ tvrdil Vršecký bezprostředně po dnešní návštěvě svého stomatologa.
 
„Ve čtvrtek mi bylo nanic, celou noc jsem skoro nespal. V pátek to celkem ušlo, večer jsem zkusil squash. Udělal jsem chybu. V místech, kdy jsem měl kdysi zuby se zřejmě rozproudila krev. Dostavila se velká bolest, takže jsem skučící odešel domů.“
 
Víkend pak byl oproti původním předpokladům ve znamení pomalých pohybů a tekuté stravy. „Ještě, že mám z čeho shazovat,“ směje se poněkud ironicky Vršecký, který by měl pochopitelně veškeré peripetie s chrupem nejraději za sebou. Přesto neztrácí smysl pro humor.
 
„Alespoň pojedu rychle, abych měl co nejdříve všechno za sebou,“ odpověděl totiž na otázku zda-li jeho zdravotní problémy neovlivní jeho výkon v Misanu.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Extremtrucktrial Mohelnice 2006 od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose