www.car.cz
 

Pouze sedm bodů pro Adama Lacka v truckerském Misanu
     3.6.2006 13:44 - tisková zpráva


Skutečně nepříliš vydařený víkend měl INTERNET EXPRES VITTO Prima Team v italském Misanu. V sobotních volných trénincích se hledalo optimální nastavení vozu a v první kvalifikační jízdě Adam Lacko skončil na osmém místě.

V závodě pak ale absolvoval řadu tvrdých soubojů a nakonec musel po oboustranném defektu vnějších zadních pneumatik odstoupit.

Nedělní kvalifikační jízda vyšla Lackovi trochu lépe, dojel na sedmém místě a hlavní závod pak dokončil na místě šestém. Bohužel nakonec klasifikován nebyl, pro nepovolené překročení rychlostního limitu, které mu naměřili traťoví komisaři.

"V Misanu se mi skutečně příliš nedařilo, s tím, že jsem získal pro tým pouze 7 bodů, rozhodně spokojen nejsem. Zejména sobotní závody opravdu nevyšly. Druhý den se mi jelo lépe, myslím, že jsme měli šanci na ještě lepší umístění, avšak ani v nedělních závodech jsem se nevyhnul ostrým kolizím, např. s Rossem Garrettem a to v kvalifikaci znamenalo, že se obě Buggyry dostaly před naše vozy a nakonec z toho pro mne bylo jen sedmé místo.

Věřím, že se vůz podaří dát do příštích závodů ve španělském Albacete naprosto do pořádku a že se povede lépe." řekl po závodech Adam Lacko, který pojede za týden v Albacete na místním okruhu vůbec poprvé.

 

PR

oficiální stránky : http://www.csms.cz/2


 
 
Fotogalerie:   Foto z Rallye Český Krumlov 2006 - foto Dan Rozkol (www.motor-photo.com)

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose