www.car.cz
 

Körber udržel vedení. V kvalifikačním závodu čtvrtý, ale třetí ....
     18.6.2006 07:44 - tisková zpráva


Stejně tak jako po Albacete je Gerd Körber z týmu Buggyra International Racing Systém v čele celkového pořadí EP tahačů. Vede o tři body, jeho největším pronásledovatelem však již není Antonio Albacete, ale Jochen Hahn.

K současné pozici Gerdovi pomohlo čtvrté místo z kvalifikačního závodu. Do něj startoval po nepříliš vydařeném tréninku (šestý nejrychlejší čas ze třetí řady). „Nikdy není tak dobře, aby nemohlo být lépe. Na rozdíl od loňské sezóny ale sbírám body,“ řekl Gerd poté, co byl diskvalifikován za nedovolené technické úpravy původně třetí Antonio Albacete, který si tak na své konto „připsal“ již třetí nulu v řadě.

K jeho diskvalifikaci, stejně tak, jako k velmi pochybnému startu vítězného Jochena Hahna se německý jezdec odmítl vyjádřit. „To po mně nechtějte. Musím se soustředit na svůj vlastní výkon. Po pohárovém závodě bych byl rád na stupních vítězů.“ Samotná kvalifikace nepřinesla příliš vzrušení. Hned po startu se dostal do čela Jochen Hahn.

Německý jezdec jedoucí v Nogaru ve fantastické formě nedal svým pronásledovatelům šanci a zvítězil o více než tři sekundy. Na dalších místech jezdili Oestreich, Bosiger a Albacete. Koerber se pak po startu dostal před Vršeckého a postaral se tak o vůbec jediné předjetí v průběhu celé poklidné kvalifikace. .

„Po startu mě to táhlo někam ke svodidlům, měl jsem práci s tím, abych Gerda netrefil. Co se samotné jízdy týče, nevím, co bych k tomu dodal. Data jsou vesměs pozitivní, cítím se dobře, ale nějak to nejede. Nezbývá čekat, že se to konečně zlomí k lepšímu,“ prohlásil Vršecký, který je v celkové kvalifikaci pátý.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Ohlednutí za Supercar 500 v Brně od Jirky Navrkala - 1. část

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose