www.car.cz
 

Taky trucker Lacko se závodů v Nogaru nezúčastní
     17.6.2006 07:49 - tisková zpráva


Po posledních závodech Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup putoval Adam Lacko do nemocnice, kde lékaři zjistili, že předloktí jeho pravé ruky sice není zlomené, ale těžce pohmožděné. Adam toto zranění utrpěl krátce po startu prvního nedělního závodu octavia cupu a podle lékařů jej minimálně na čtrnáct dnů postaví mimo závodní tratě.

Bohužel do tohoto období právě spadá čtvrtý podnik závodu tahačů, který se tedy o nadcházejícím víkendu pojede bez Lacka.

"Velmi nás to mrzí, ale zdraví jezdce je přednější. Nogaro je náročná technická trať, vyžadující maximální jezdcovo soustředění i fyzickou kondici. V téměř padesátistupňových vedrech, která tam na okruhu obvykle panují, to není skutečně žádná legrace" řekl generální manažer týmu Stanislav Matějovský, který dobře zná trať ve francouzském Nogaru z vlastní zkušenosti.

"Mechanici týmu se v tomto období soustředí na opravu závodního tahače. Ten utrpěl rovněž četná "poranění". Celý vůz jsme museli důkladně opravit a to dokonce na rovnacím rámu." dodal na závěr ještě Stanislav Matějovský

PR


 
 
Fotogalerie:   Krásné dívky a auta na Vltava Historic Rally 2006 Klatovy od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose